Kes tänasest Oma Maitsest juba jõudis lugeda, siis mina olengi see õnnelik, kes rändab Pariisi, koos elukaaslasega. Estravel meeldiv kollektiiv pakkus mulle välja variandi läbida hoopis magusakoolitus - haarasin sellest kohe kinni ja tundub, et nii lähebki. Seega maikuus valmistame macaroone, ekleere, prantsuse saiakesi ja kõike muud Pariisi tippkokkade käe all :)
Magusast veelgi - Toidutare toidufoto konkursi jaoks valmistasin sokolaadi-kamakreemi, apelsinihõnguga, inspiratsiooniks sai pariis.
Sisse läks:
1 pk toorjuustu (exquisa)
1 pk vahukoort
kuivatatud jõhvikaid suhkruga
poole kuni terve apelsini mahl
natuke kama
suhkrut, tuhksuhkrut
kakao
Kõik sai kokku vahustatud ja ilusti kaunistatud pokaali pandud, nagu ülevalpool näidatud.
*
Laupäeval filmiti mind "Tagatargemad" saate tarvis. See saade linastub 19. detsembril. Kahjuks ei saa ma veel avaldada, mis seal kokkasin, kuna seegi läheb omakorda ühele pisikesele võistlusele... Aga varsti-varsti luban, et see saab tõeks.
*
Ei ole ma veel jõudnud VÄGA tervisliku toidu liinile ning seetõttu korraldamegi mõne tuttavaga laupäeval pisikese ühiskokkamise sidrunikeeksi ja muu põnevaga. Kui võõrustaja lubab, siis äkki jagan noidki teiega (ilmselt lubab).
*
Eile õhtuks valmis kodus toidutare.ee retsepti järgi kana (kanakoivad sulajuustu ja seentega, aga meil jäid seened ära http://www.toidutare.ee//retsept.php?id=8856) ja tänagi valmib teine kana (maisikana http://www.toidutare.ee//retsept.php?id=5732). Soovitan mõlemaid proovida, ülihääd on! Eriti sulajuustuga kana retseptist jäi alles mõnusat kastet, mida saab tänagi ära kasutada :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar