14. jaanuar 2012

Kuum šokolaad



pilt: images.meredith.com

Tegin täna kuuma valget sokolaadi, soojendas mõnusalt seda külmast ilmast tekkinud külmetust ning maitses võrratu. Samas on ka väga lihtne.



Kuum valge sokolaad (2 tassi)

Mis sisse läks:
  • 360ml piima, 
  • 90g valget sokolaadi, 
  • vanilliessentsi.

Kuidas valmis?
  1. Sulatasin sokolaadi vesivannil ning lisasin sinna vanilliessentsi ning ajasin piima kuumaks.
  2. Samal ajal zongleerides kahe kuuma anumaga valasin algul natuke piima sokolaadikaussi, segasin ära ja kallasin kogu kupatuse piimakaussi. 
  3. Kuumutasin seda veel natuke segades ning voila, valasin tassidesse.
Oleks veel vahukoort ka olnud, oleks toredad vuntsid ning mõnusa kaloripommi saanud. Kuid niimoodi oli ka hea, mitte liiga magus, kuid täpselt õige!

2 kommentaari: