Ühel sumedal oktoobrikuu pärastlõunal asus Tartust teele kamp ülientusiastlikke toidunautlejaid - ikka maitseid hindama. Seltskond oli palutud Siga ninast sabani üritusele žüriisse. Üritust ise korraldati projekti Eesti Maitsed raames:
www.eestimaitsed.com
Kuigi suurem hulk pilte asub siin:
http://pilt.delfi.ee/album/192445/ Saavad suuremad huvilised hea ülevaate ka siit! Kokkuvõtteks ütlen: Kõik pakkusid väga häid toite kuid minu südame võitis Pühajärve restoran suitsuse koodiga!
| |
Pühajärve restoran |
|
|
|
|
|
Kaunilt seatud ootav laud
|
|
Suitsune seakoot õlu ja mustsõstra marinaadis/kastmes; mustade ploomidega, üleküpsetatud paneeritud kartulipüreega. Ülihõrk! Ning maksimumpunktid minult! |
|
Näljane seltskond! |
|
Sealiha, seekord spinati-kartulipüreega, õunaga, musta leiva ning kastmega. Endiselt Pühajärve restoranis! |
|
Crepp pakkus Pulled Pork'i ehk 6 tundi hautatud sealiha, mida sai lihtsalt kahvliga "tõmmata". Väga mõnus! |
|
Truffe pakkus sealiha kõrvale ülimõnusat aedvilja-kruubiputru. Mina kui pudruhoolik rõõmustasin! |
|
Isegi vesi oli Truffe's kaunis! |
|
Ristiisa pubi üllatas mõnusalt krehvtiste paneeritud pepperonidega, kusjuures need polnud veel kõige vürtsikamad! Pepperoni oli täidetud toorjuustuga ning mähitud sealihasse ja paneeritud-friteeritud! Kõrvale lõik tervelt marineeritud sibulinskit ja külma õlut! Mmm.... |
Ai kui tore, et sa loo kirja panid:)
VastaKustuta