18. oktoober 2010

Siga ninast sabani!

Ühel sumedal oktoobrikuu pärastlõunal asus Tartust teele kamp ülientusiastlikke toidunautlejaid - ikka maitseid hindama. Seltskond oli palutud Siga ninast sabani üritusele žüriisse. Üritust ise korraldati projekti Eesti Maitsed raames: www.eestimaitsed.com

Kuigi suurem hulk pilte asub siin: http://pilt.delfi.ee/album/192445/ Saavad suuremad huvilised hea ülevaate ka siit! Kokkuvõtteks ütlen: Kõik pakkusid väga häid toite kuid minu südame võitis Pühajärve restoran suitsuse koodiga!


Pühajärve restoran



Kaunilt seatud ootav laud

Suitsune seakoot õlu ja mustsõstra marinaadis/kastmes; mustade ploomidega, üleküpsetatud paneeritud kartulipüreega. Ülihõrk! Ning maksimumpunktid minult!
Näljane seltskond!
Sealiha, seekord spinati-kartulipüreega, õunaga, musta leiva ning kastmega. Endiselt Pühajärve restoranis!
Crepp pakkus Pulled Pork'i ehk 6 tundi hautatud sealiha, mida sai lihtsalt kahvliga "tõmmata". Väga mõnus!
Truffe pakkus sealiha kõrvale ülimõnusat aedvilja-kruubiputru. Mina kui pudruhoolik rõõmustasin!
Isegi vesi oli Truffe's kaunis!
Ristiisa pubi üllatas mõnusalt krehvtiste paneeritud pepperonidega, kusjuures need polnud veel kõige vürtsikamad! Pepperoni oli täidetud toorjuustuga ning mähitud sealihasse ja paneeritud-friteeritud! Kõrvale lõik tervelt marineeritud sibulinskit ja külma õlut! Mmm....

1 kommentaar: