21. november 2011

Odrajahumuffinid kartulipudru ja ricottaga

"Maitseb nagu öko" krimpsutas mu elukaaslane nina... seega, need mufikud sobivad neile, kellele maitsevad karaskid ning sellised rustikaalsemad maitsed!




16tk

Mis sisse läks?
Tainas:
  • 200 g võid,
  • 4 muna,
  • 2,5 dl piima,
  • 10 dl odrajahu,
  • 2 toorest riivitud kartulit, millest on vedelik välja pigistatud,
  • 4 tl küpsetuspulbrit,
  • 0,5-1 tl soola.

Täidis:
  • 150 g kartuliputru (maitsesta paprikatükkide või -pulbri ning soolaga),
  • 2 hapukurki,
  • 100 g ricottat,
  • 100 g toorjuustu,
  • soola.

Kuidas valmis?
  1. Vahusta pehme või, lisa sool. 
  2. Mikserda ükshaaval juurde munad ning siis lisa piim. 
  3. Lisa ka riivitud kartul. 
  4. Lisa juurde küpsetuspulbriga segatud jahu. 
  5. Pane pabervormid muffinivormi, täida vorm 1/3 ulatuses tainaga. 
  6. Sega kokku täidis: peenelt hakitud hapukurk, ricotta, toorjuust ja sool ning lisa igale vormile kasin supilusikatäis täidist ja putru, kata pealt tainaga nii, et vorm oleks täidetud. 
  7. Küpseta 200kraadises ahjus 25 minutit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar