16. märts 2012

Suur auhinnamäng! Parandatud tingimustega :)


Käimas on blogi avamisega seotud auhinnamängud! Pildil on näha juba üks osa auhindadest! (Proovisime järgi kakaopasta - ülimaitsev! Kerge kakaomaitsega...)

Kui sa ei tea, millest jutt käib, siis siin on väike kokkuvõte:

  1. Et võita pastasid, tuleks facebookis tulla Retseptikatla fänniks SIIN ja jagada katla lehel olevat pilti. NB! Pilti ei pea jagama oma seinale, võid ka valikute alt jagada seda mõnele sõbrale otse kirjana postkasti :)

    Jagamismängu auhinnaks on kõik need pastad (kakao, puraviku, basiiliku ja kahed erinevad spagetid) + basiilikuga extra virgin oliiviõli. Mäng kestab kuni 31.03.2012
    NB! Kui ei ole facebookis kontot, võid jagada seda teadet ka sõbra postkasti (selle jaoks on postituse üleval nupuke olemas). Selle jagamisest anna lihtsalt teada minu meilile arulepp@gmail.com!
  2. Et võita "Jamie Ameerika" kokaraamatut ja pisikest pudelit isetehtud vaniljeekstrakti, lae retseptikatla seinale foto koos retseptiga oma lemmikroast. Ära muretse - tegemist ei pea olema gurmeetootega, vaid lihtsalt oma lemmik roaga. Täpselt nii nagu sina seda ise armastad. Kuna sponsorid otsustasid, et retsepti lisajate vahel loositakse praegu välja "Jamie Ameerika" (ennem oli lubatud valid ka Nigella raamatu vahel) panen omalt poolt lohutuseks kaasa ka pudelikese isetehtud ehtsa vaniljeekstraktiga.
    NB! Kui ei ole facebookis kontot, siis võid saata retsepti koos pildiga ka minu meilile arulepp@gmail.com

    Võitja selgub loosi teel, kõige viimasem päev osalemiseks on 31.03.2012.
     
  3. Et võita korraliku komplekti maitseaineid ja vürtse (ja purgike head-paremat) ole lihtsalt siinsamas blogis aktiivne, kommenteeri. Kõigi siinsamas alates 10.02.2012 kommenteerinute vahel lähebki loosi üks pakike. Viimane kommentaar, mis osaleb peaks olema sisestatud hiljemalt 31.03.2012
Kutsu kindlasti ka sõpru osalema!

2 kommentaari:

  1. Miks kõik eeldavad, et kõigil peab olema facebooki konto? :(

    VastaKustuta
  2. Kala, kui ei ole facebookis kontot, võib seda teadet ka sõbrale postkasti jagada meilina (üleval nupuke olemas), siis tuleks sellest mulle anda teada meilile (et osaleda pastade loosis) NING retsepti võib koos pildiga samuti meilile saata, et osaleda kokaraamatu loosis. Parandasin ka võistluse teksti!

    VastaKustuta