Mis sisse läks?
- 500g rababrit
- 1 suur pirn
- suhkrut maitse järgi (umbes 150-200 grammi)
- mannat, manna suhe tekkiva vedelikuga on umbes 1/4 ehk 1 osa mannat 4 osa vedeliku kohta.
- Vaniljet, kui on
- Vett
- Puhasta ja haki rabarber ja pirn sentimeetristeks tükkideks.
- Lase potti nii palju vett, et viljad oleksid kaetud ja jääks pool sentimeetrit vett ülegi.
- Lase keema ja keeda nõrgal tulel 10 minutit.
- Kui tahad eriti kreemjat tekstuuri, tuleks gemüüse pärast keemist (ja pisukest jahtumist) püreestada saumiksriga ühtlasemaks.
- Pane segu uuesti tulele ning lisa suhkur ja vanilje, sega et see lahustuks ning madalal kuumusel keetes lisa õrnalt sõristades juurde manna.
- Keeda 7-10 minutit kuni segu pakseneb.
- Eemalda puder tulelt ja lase tal hetke hinge tõmmata.
- Vahusta puder miksriga kohevaks vahuks ja serveeri külma piimaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar