10. juuli 2012

Kapsasmuuti

Ühel toredal päeval, kui külmkapis vilises tuul ning ärategemist ootas üks üksildane kapsas, sai viimasest valmistatud kõikvõimalikke kapsahõrgutisi. Pähe turgatas vahva mõte kapsasmuutit valmistada, kuid ühtegi retsepti ma netiavarustest ei leidnud. Pärast paari katsetust õnnestus mahedik suurepäraselt, algse õunamahla asendasin selles apelsinimahlaga. Mitmed kapsa põlgurid palusid teist klaasikest juurde, soovitan!

MIDA VAJA LÄHEB?
-~200 g värsket kapsast
-400 ml ananassi täismahla
-330 ml apelsini täismahla
-100 ml vett

KUIDAS VALMIB?
1. Haki värske kapsas peenikesteks ribadeks. (Kui kasutad "vana" kapsast, siis eelista riivimist hakkimisele)
2. Pane hakitud kapsas kannmiksrisse ehk blenderisse, kalla peale mahlad ja vesi.
3. Blenderda täiel võimsusel 1-2 minutit. Serveeri kohe!

NIPP: Apelsinimahla võib asendada koduse õunamahlaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar