31. august 2012

Nipp: Kuidas sibulast ja redisest viha välja saada

Oma aia vihased redised


Kindlasti on paljud söönud vihast redist või sibulat ja silmadest tuld välja löödes kirunud seda vilja maapõhja. Aga kui teha redisele või sibula pisike paariminutine pai keeva veega, siis nad leebuvad ja maitsegi läheb suisa magusaks.


Pisike osa kasvanud redistest


Vaja on:

  • Vihaseid sibulaid või rediseid, lõigatuna.
  • Keeva vett
  • anumat

Kuidas valmib:

  1. Tükelda sibul või redis sobivateks tükkideks, aseta anumasse ja vala üle keeva/kuuma veega. 
  2. Lase neil seista vees umbes 5-10 minutit sibulate puhul, redisele piisab 3-4 minutist, oleneb, kuivõrd sa viha tahad välja saada. 2 minutit seistes jääb redisele veel pisut viha sisse ka. 
  3. Vala vesi ära, oota kuni redis või sibul jahtub ja söö!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar