14. detsember 2012

Lumememme-musid

Kas mäletate sellist maiust nagu neegrimusid? Poest etiketti uurides pidid juuksekarvad püsti tõusma, koostises oli E-aine, E-aine kõrval kinni. Seega kuna mustanahalist sõna on rassistlik kasutada, sündisid, nagu blogi meespool kommenteeris Lumememme musid. Valged ja õhulised. Suussulavad.
NB! Nõuavad aega ja vaeva, aga on seda tõeliselt väärt.
PS. Facebookis toimub ka auhinnamäng, mine vaata järgi :)



Musid koosnevad šokolaadikausikesest ja vahukommi sisust. Kui suudad poest leida (Laima) vahvlilehed, siis saad ka vahvlipõhja meisterdada, Tartu poodidest neid saada polnud. 

Pisut nõu ka: 
  • Soovitan kasutada kas Fazeri küpsetusšokolaadi või odavamat, taimerasvaga tehtud šokolaadi kausikeste jaoks. Odense nööpidest sulatet šokolaad keeldus koostööd tegemast ja õhupall ei tulnudki šokolaadikausi küljest lahti, seega mitu kausikest lendas prügikasti, samas odavam valge šokolaad ja fazeri küpsetusšokolaad sellist nalja ei teinud. 
  • Selleks, et vahukommimass välja ei voolaks, tuleks kindlasti šokolaadikausse vajadusel lappida lisa-sulašokolaadiga, pärast seda kui oled õhupallid eemaldanud. 
  • Kaunista valminud toit granaatõunaseemnetega. Need annavad lisaks mõnusale välimusele ka meeldiva maitsenüansi ülimagusa kõrvale. 
Aga siit nad tulevad! PS, vahukommide retsept on pärit Koopatibi blogist! 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar