14. jaanuar 2012

Kanafilee wrapid



Mis sisse läks?

8 tortillat (valmista neid ise! vt retsepti SIIT!)
150g Farmi toorjuustu
4-5 tl magusat sinepit
2 keskmist avokaadot
1 pakk kirsstomateid (200-300g)
laimimahla
soola,pipart
300-400g kanafileed
200-300g riivjuustu

Kuidas valmis?
Soojenda tortillasid kummaltki poolt kuival kuumal pannil u 8-10 sekundit, see annab tortilladele mõnusa maitse. Sega kokku toorjuust sinepiga, maitse. Maitses peaks olema tunda sinepit, kuid mitte üleliia. Määri igale tortillale sinepi-juustusegu kiht. Koori, puhasta ning lõika avokaado väikesteks ruutudeks, lõika kirsstomatid 6-8ks sektoriks. Sega kokku ning maitsesta laimimahla ja soola-pipraga.


Lõika broilerifilee tükkideks ning prae pannil. Aseta filee tükid ühtlaselt tortilladele. Jaota riivjuust laiali. Rulli tortillad kokku ning mässi alumine ots küpsetuspaberisse, et segu välja ei voolaks. Kinnita hambatiku või kleepsuga.


Head isu!

NIPP: Tortillasid võib ka ilma soojendamata täita ja siis ahjus küpsetada 225 kraadi juures mõne minuti - kuni juust on sulanud, see teeb rullikese mõnusalt krõbedaks ning siis saab seda süüa juba noa-kahvliga! 

SAAB KA SÄÄSTLIKUMALT: avokaado ja laimimahla võid ära jätta ning asendada nt värske kurgi tükikestega. Kanafilee võid asendada suitsukana tükikeste, kanakoiva tükikestega (muidugi peaks need eelnevalt läbi küpsetama) või muu lihalise ollusega. Toorjuustu võid ka asendada - sulajuustuga aga siis peaks olema see ilma lisamaitseta sulajuust ning kirsstomati asemel passib siia ka tavaline tomat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar