Ühel sumedal oktoobrikuu pärastlõunal asus Tartust teele kamp ülientusiastlikke toidunautlejaid - ikka maitseid hindama. Seltskond oli palutud Siga ninast sabani üritusele žüriisse. Üritust ise korraldati projekti Eesti Maitsed raames: 
www.eestimaitsed.com 
Kuigi suurem hulk pilte asub siin: 
http://pilt.delfi.ee/album/192445/ Saavad suuremad huvilised hea ülevaate ka siit! Kokkuvõtteks ütlen: Kõik pakkusid väga häid toite kuid minu südame võitis Pühajärve restoran suitsuse koodiga!
  |   | 
| Pühajärve restoran | 
  | 
  | 
  | 
  | 
  | 
Kaunilt seatud ootav laud 
 
 | 
  | 
| Suitsune seakoot õlu ja mustsõstra marinaadis/kastmes; mustade ploomidega, üleküpsetatud paneeritud kartulipüreega. Ülihõrk! Ning maksimumpunktid minult! | 
  | 
| Näljane seltskond! | 
  | 
| Sealiha, seekord spinati-kartulipüreega, õunaga, musta leiva ning kastmega. Endiselt Pühajärve restoranis!  | 
  | 
| Crepp pakkus Pulled Pork'i ehk 6 tundi hautatud sealiha, mida sai lihtsalt kahvliga "tõmmata". Väga mõnus!  | 
  | 
| Truffe pakkus sealiha kõrvale ülimõnusat aedvilja-kruubiputru. Mina kui pudruhoolik rõõmustasin!  | 
  | 
| Isegi vesi oli Truffe's kaunis!  | 
  | 
| Ristiisa pubi üllatas mõnusalt krehvtiste paneeritud pepperonidega, kusjuures need polnud veel kõige vürtsikamad! Pepperoni oli täidetud toorjuustuga ning mähitud sealihasse ja paneeritud-friteeritud! Kõrvale lõik tervelt marineeritud sibulinskit ja külma õlut! Mmm.... | 
 
Ai kui tore, et sa loo kirja panid:)
VastaKustuta