10. veebruar 2012

Uuel aastal uue hooga!

Tere tulemast meie retseptikatlasse. Siia veebipäevikusse koonduvad maitsekriitikute ehk meie perekonna lemmikud, koos piltidega muidugi. Lisaks postitame siia meie Facebooki sõprade lisatud retsepte - kunagi võiks sellest saada korralik retseptikogum! Kui vaatad ülespoole siis näed, kes me oleme, mida teeme ning milliseid retsepte (tähestikulises järjekorras) siit leida võid.

Nagu lubatud, ka loosimine. Kõigi siia kommentaariks postitanute vahel läheb loosi kaunis pakk Würtspoest pärit meeldivaid maitseaineid! Ning kõik kes Facebookist Retseptikatlat fännavad ning sinna seinale üles laevad pildi (koos retseptiga) oma üleüldisest lemmikroast, osalevad ühe kauni kokaraamatu loosimises - kokaraamatu võitja selgub loosi teel! Loosimine toimub hoopis 31.03.2012 (pikendasime!)

NB! Tingimused: Facebooki seinale laetavaid retsepte võib Retseptikatel kasutada oma blogis koos autori täisnimega. Iga inimene võib üles laadida mitte rohkem kui 3 erinevat retsepti koos pildiga aga selle eest lisahääli ei jagata.

Hääde maitseteni!

2 kommentaari:

  1. Jõudu ja huvitavaid väljakutseid

    VastaKustuta
  2. Oi, kui vahva ja toreda blogi ma leidsin,väga vahva ja armas, kodune. Päikselist kevadootust!

    VastaKustuta